The Fastest Game on Two Feet
The Fastest Game on Two Feet
The Fastest Game on Two Feet

Aloita Lacrosse Joensuussa!

Haluatko pelata lacrossea? Joensuuhun ollaan perustamassa uutta lacrosseseuraa! Suomen lacrosseliitto etsii uusia lajista kiinnostuneita miehiä, naisia, tyttöjä ja poikia lähialueilta mukaan vauhdikkaan lajin pariin.

Maailman nopeimmaksi pallopeliksi tituleerattu lacrosse tekee tuloaan Pielisjoen suulle! Lacrosse tunnetaan ripeistä suunnanmuutoksista, taidokkaista kuvioista ja tietysti kovista pommeista. Pohjois-Amerikan ripeimmin kasvava joukkuelaji on levinnyt jo moniin suomalaiskaupunkeihin, mutta itäinen sillanpääasema puuttuu – tule mukaan niin tehdään Joensuusta sellainen!

Joukossamme on jo ihmisiä mitä erilaisimista lajitaustoista. Perinteisimmät ovat luonnollisesti joukkueurheilulajeja kuten jääkiekko, jalkapallo, salibandy tai koripallo, mutta maajoukkueeseen ja Yhdysvaltain yliopistosarjoihin ovat Suomesta ponnistaneet muun muassa entiset tanssija ja kiipeilijä. Ja välttämättä et urheilukokemusta tarvitse ollenkaan – edes videopeleistä! 

Tule kokeilemaan – ei maksa mitään!

Suomen lacrosseliitto järjestää kaikille avoimen starttitapahtuman ja lajiesittelyn kevään aikana. Jätä yhteystietosi ja ilmoitamme kun tapahtuman ajankohta varmistuu!

Me annamme lainaksi varusteet, jolla pääset alkuun. Myöhemmin keväällä on luvassa myös kokeneiden pelureiden pitämää leiritystä, jonka avulla saat nopeasti lacrosseen juonesta kiinni.

Jos et aikaile, olet vauhdissa mukana jo tänä kesänä!

Aloita Larcrosse Joensuussa

Olen kiinnostunut aloittamaan lacrossen Joensuussa

Lacrossessa pelataan Suomessa miehissä field ja box lacrossen sarjoja sekä naisten sarjaa. Lisäksi kilpaillaan poikien U19, U16 ja U14 sarjoissa.

Katso alla olevista videoista mistä on kyse!

Field lacrosse

Box lacrosse

Women's lacrosse

www.lacrosse.fi